Još jedan veliki uspeh za LINK edu Alliance: International School dobitnik prestižne nagrade „The Globee® Awards – Education Hero of the Year”

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Ustanove LINK edu Alliance nastavljaju sa uspesima u internacionalnim okvirima: 

International School poneo je laskavo priznanje „Gold Globee® Winner” u kategoriji „Education Hero of the Year” zahvaljujući zapaženim rezultatima u omogućavanju najvišeg kvaliteta nastave i osiguravanju besprekornih uslova za rad i školovanje tokom pandemije.

Internacionalna priznanja rezervisana za najbolje

„The Globee® Awards” je prestižna internacionalna nagrada i vredno priznanje koje se jednom godišnje dodeljuje za zapažen uspeh i visoka dostignuća u najvažnijim profesionalnim oblastima. Organizacije svih tipova i veličina, velike, srednje i male kompanije, škole svih nivoa obrazovanja i uspešni pojedinci iz čitavog sveta takmiče se za vredne nagrade u brojnim kategorijama, dok su za srećne pobednike rezervisani trofej, plaketa i medalja direktno iz SAD. Apsolutni pobednik u svakoj kategoriji osvaja priznanje „Gold Globee® Winner”, dok drugi i treći stiču priznanje „Silver Globee® Winner”, odnosno priznanje „Bronze Globee® Winner”.

U najvišim profesionalnim krugovima širom sveta „The Globee® Awards” predstavlja prestižno priznanje za izuzetne rezultate, visoka dostignuća i značajan učinak, zbog čega predstavlja i veliku čast za njegove nosioce.

Zato smo posebno ponosni što se među ovogodišnjim dobitnicama nalazi i jedna od institucija LINK edu Alliance.

International School proglašen je za apsolutnog pobednika ponevši „zlatni globus” u okviru veoma cenjene kategorije „Education Hero of the Year”. Međunarodni žiri, sačinjen od uglednih poslovnih ljudi i dokazanih eksperata u obasti obrazovanja, potvrdio je da je International School uspeo da:

  • omogući besprekorno odvijanje nastave tokom pandemije;
  • obezbedi sigurnu nastavu najvišeg kvaliteta u vanrednim okolnostima;
  • napravi jednostavnu i laku tranziciju na onlajn-učenje putem DL platforme;
  • pruži autentičnu podršku podjednako i učenicima i nastavnicima, zahvaljujući kojoj su učenici mogli da se posvete učenju bez stresa, te su i tokom ovog perioda ostvarivali izuzetne rezultate.

U velikoj konkurenciji najboljih svetskih škola i edukativnih ustanova jednoglasni zaključak je da je International School demonstrirao najviši nivo odgovornosti, sveobuhvatne podrške, tehničkih uslova i kompetencija, zbog čega je uspeo da obezbedi najkvalitetniju nastavu tokom pandemije. Zahvaljujući takvoj nastavi, njegovi učenici su, za razliku od svojih vršnjaka iz drugih škola, imali jedinstven pristup obrazovanju po najvišim standardima. Zbog ovih nesumnjivih dostignuća International School, kao deo LINK edu Alliance, postao je ovogodišnji nosilac priznanja „Gold Globee® Winner”.

LINK edu Alliance – mesto gde stasavaju pobednici

Sve ustanove u okviru LINK edu Alliance odlikuje beskompromisna usmerenost u kreiranju i pružanju modernog i kvalitetnog obrazovanja. Visoke kompetencije i nesebična posvećenost nastavnog kadra i celokupnog osoblja samo su neke od odlika po kojima se ustanove LINK edu Alliance izdvajaju u svetskim okvirima. Visoko priznanje koje je dobio International School dokaz je da se takvi napori prepoznaju i visoko vrednuju na najvišem nivou.

Zahvaljujući misiji i viziji na čijem ostvarenju u okviru LINK edu Alliance neumorno radi, ova internacionalna škola u stanju je ne samo da parira najboljim svetskim školama kada je u pitanju kvalitet obrazovanja već i da postavlja standarde koje će drugi slediti. Upravo to potvrđuje i priznanje „The Globee® Awards”.

Naime, kao ponosni „Gold Globee® Winner” u kategoriji „Education Hero of The Year”, International School je izdvojen kao primer besprekorne prakse koja treba da inspiriše druge srednje škole.

Zahvaljujući jedinstvenoj DL platformi, koju koriste sve ustanove LINK edu Alliance, učenici International Schoola i njegovi nastavnici od samog početka su bili upoznati sa onlajn-nastavom i edukovani kada je u pitanju ovakav vid nastave. Takođe, podrška i spremnost dostupne u okviru LINK edu Alliance omogućile su najkvalitetniju nastavu i pomogle svim učesnicima nastavnog procesa da nastave sa postizanjem visokih rezultata.

LINK edu Alliance i International School nastavljaju da postavljaju standarde i pomeraju granice kada je u pitanju moderno globalno obrazovanje.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin