Veliko priznanje za LINK edu Alliance: International School postao IB World School

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

LINK edu Alliance i International School kao najsavremenija internacionalna škola na ovim prostorima nastavljaju da pomeraju granice i podižu standarde kada je u pitanju internacionalno obrazovanje: 

 Učenici International Schoola od sada će imati jedinstvenu mogućnost da treću i četvrtu godinu završe po izuzetno cenjenom internacionalnom programu: International Baccalaureate (IB) Diploma. Tako, pored Cambridge diploma, učenici International Schoola imaće priliku da steknu i prestižnu IB diplomu, koja će im širom otvoriti vrata svetskih fakulteta i koledža, ali i doneti važne prilike na globalnom tržištu rada.

Internacionalni program koji učenike izdvaja od njihovih vršnjaka

IB Diploma program je kreiran tako da istovremeno bude akademski izazovan za učenike uzrasta od 16 do 19 godina (III i IV godina srednje škole) i da donosi sveobuhvatna znanja i usklađene veštine, zahvaljujući kojima im se otvaraju prilike za blistavu internacionalnu akademsku i profesionalnu karijeru.

Pažljivo ostvarena sinergija između prirodnih i društvenih predmeta, prilika za učenje više jezika i samostalno biranje izbornih predmeta prema sopstvenim afinitetima i željama omogućavaju učenicima da istovremeno steknu neophodnu širinu i potrebnu dubinu znanja, dok napreduju u fizičkom, intelektualnom, emocionalnom i etičkom aspektu, učeći da slobodno i kritički razmišljaju zahvaljujući međunarodnoj DP teoriji znanja.

Učenici International Schoola koji uspešno završe školovanje po International Baccalaureate Diploma programu stiču veoma cenjenu internacionalnu diplomu – The Diploma of the International Baccalaureate (IB Diploma), kojom konkurišu na univerzitete širom sveta.

Saznajte više o IB Diploma programu u International Schoolu.

LINK edu Alliance – uvek u toku sa najvišim standardima u obrazovanju

Sve institucije LINK-ove obrazovne alijanse rade po najvišim standardima kvaliteta, donoseći svojim učenicima i polaznicima najsavremenije obrazovanje, primenjivo i isplativo u svim krajevima sveta. Međunarodna partnerstva sa najcenjenijim obrazovnim institucijama i najuspešnijim kompanijama iz celog sveta potvrda su kvaliteta svake institucije koja čini prestižnu LINK edu Alliance.

Međunarodni uspeh International Schoola i dobijanje zvaničnog statusa IB World School, koji omogućava održavanje nastave po internacionalnom IB planu i programu, veliko su priznanje za ovu školu i jedinstvena prilika za njene učenike. To je ujedno i potvrda visokih standarda koji vladaju u LINK edu Alliance.

Zajedno nastavljamo da unapređujemo obrazovanje i stvaramo nove prilike za naše učenike i polaznike.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin